I LOVE SUSHI AMSTERDAM ZUID-OOST

I LOVE SUSHI AMSTERDAM ZUID-OOST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Amsterdam Zuid-Oost. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 16:57 Geweldige service en enorm geduld van bezorger. De begunstigde van de sushi was mijn moeder van 94, die de bel niet hoorde, omdat er ook een loodgieter aan het repareren was. Mijn moeder heeft zitten smullen van de sushi en de loempia’s.
29 jun 2022 om 16:44 Lekker zo als altijd
26 jun 2022 om 0:08 Lekker eten en vriendelijke snelle service
25 jun 2022 om 21:39 Super lekker zoals altijd
25 jun 2022 om 20:41 De sushi was prima, maar de kipstokjes waren erg vettig van smaak en erg vies. Het leek wel rauw. Jammer.
24 jun 2022 om 21:37 Kwaliteit! Houden zo!!!
23 jun 2022 om 19:50 Was een zeer vlotte bediening. En de sushi was heerlijk. Ga zeker weer bestellen
23 jun 2022 om 15:35 Heerlijke sushi en snel bezorgd.
21 jun 2022 om 19:36 Prima, kip en sashimi waren in orde. Ondanks z'n charmante lach was de bezorger tien minuten te laat en zag 'ie pas toen ik 'm erop wees waar 'ie moest zijn. Hij is niet de eerste die het niet kon vinden en het eten was okay.
18 jun 2022 om 17:39 Het wAs heerlijk
18 jun 2022 om 3:03 me eten was heet
17 jun 2022 om 11:40 Hartelijk dank Thuisbezorgd, voor het innoveren van de horeca! Dankzij jullie kan ik, waar ik ook ter wereld ben, Sushi, Pizza, of wat dan ook, voor mijn moeder bestellen en ook voor haar betalen. Ook mijn moeder (94 jaar) omarmt Thuisbezorgd nu.